Search

Fundació Joan Petit. Most Solidari de Can Llopart!


"Les culleres que cuiden" de la Fundació Joan Petit, és una guia d'alimentació per a infants i adults amb càncer. La fundació Joan Petit té com a objectiu dinamitzar diverses activitats i productes a favor del càncer, però nosaltres volem fer encís en què les seves dietes poden ser per tothom. Més de 32 cuiners amb trajectòria internacional i de prestigi, han creat receptes per gaudir dels aliments més rics i saludables. Entre aquestes cuineres i cuiners ens trobarem a l'Ada Parellada, la Carme Ruscadella, en Joan Roca, en Santi Santamaria, en Josep Maria Boix i molts més. Els dos llibres són un tresor, junt amb la cullera de fusta tan emblemàtica i la història de l'Anna Parés i les il·lustracions de la Pilarín Bayés.

Si heu de fer un regal, sigui per adults o infants, no dubteu en demanar aquests llibres, són tota una meravella!


Per tenir més informació de la Fundació i fins i tot per si voleu participar, us escric l'enllaç de Facebook per donar una ullada, val molt la pena:

https://www.facebook.com/amicsjoanpetit/


A la Taverna de Vinseum, tenim del Celler Llopart, el most de flor de xarel·lo. La col·laboració ens fa més responsables i conscients de la nostra societat, de la seva diversitat i mancances. Mai n'hi ha prou, així que si a demès el most és excel·lent, ja cal que entre tots puguem moure el mercat cap el consum responsable, saludable i de proximitat.


Comparteixo la informació que trobareu a la pàgina del Celler Llopart:


EL MOST SOLIDARI DE LLOPART Aquest producte va néixer de la tradició de la família Llopart, viticultors des de l'any 1385 i elaboradors de vins escumosos des de 1887, d'oferir cada any als menuts de la família i als menors que visitaven el celler durant els dies de la verema, el most acabat de premsar. En Pere Llopart, membre de la família i enòleg de LLOPART, va tenir la idea d'agafar una part del most de la varietat de raïm xarel·lo, embotellar-lo i pasteuritzar-lo artesanalment, evitant així la fermentació alcohòlica. El resultat va ser excel·lent: es va obtenir un most natural, pur, ecològic i vegà, sense alcohol ni cap additiu. El seu gust dolç i llaminer fa que sigui molt apreciat pels nens i per les persones amants dels sucs naturals o amb dietes especials. EL MOST FLOR LLOPART és l'essència dels raïms procedents de les vinyes mediterrànies de muntanya de l'Heretat Can Llopart de Subirats, Alt Penedès, Barcelona, i s'ofereix en ampolles de 50 cl. de capacitat. La família Llopart va creure que era un producte que, per la seva naturalesa, havia de tenir una finalitat solidària i amb la venda d'aquest most va iniciar una col·laboració amb la FUNDACIÓ AMICS JOAN PETIT NENS AMB CÀNCER, fundació que té com a objectiu l'atenció dels malalts de càncer infantil i la dels seus familiars, la divulgació d´aquesta problemàtica i la investigació de la malaltia a l´Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Esperem que us agradi i que el gaudiu molt.

Per conèixer tots els vins i el celler Llopart, us deixem l'enllaç i us animem que visiteu les seves vinyes, celler i vistes, segurament unes de les més boniques del Penedès! http://www.llopart.com/

4 views0 comments